У нас е истинска зима, на много места по света -

...
У нас е истинска зима, на много места по света -
Коментари Харесай

Емили Ратайковски пак е на плажа и е много секси

У нас е същинска зима, на много места по света - също. Затова не е особена изненада, че доста звезди взимат спонтанното (или пък планирано) решение да отидат някъде на топло за известно време. Сред тях се оказа и Емили Ратайковски, която просто сме привикнали да гледаме по бански, а не с дебели якета. Затова и не се изненадваме, че още веднъж е някъде, където се изисква минимално облекло.
 Емили Ратайковски и Моузес Съмни - по какъв начин се забавляват двамата на Нова година
Мъжът, който Емили Ратайковски прегърна на Нова година

Никак не й е скучно

Моделът избра да не споделя къде си почива, а към първата поредност от фотоси написа сбито " бягство в тундрата ". Явно това е и иронично, тъй като мястото, на което е, наподобява на всичко друго, само че не и на студена гора. Е, несъмнено, акцентът пада върху друго - прелестите на Емили, които тя още веднъж обилно показва.

Тя разгласява и втора поредност от фотоси, с които сякаш желае да ни покаже забавните аксесоари, с които е разнообразявала визиите си по време на тази отмора. Отново едва ли някой е обърнал изключително внимание навръх тях, само че пък някои в действителност са много палави и й отиват доста.

А в това време в изявление за Glamour UK моделът признава, че е стигнала до този миг в живота си, в който се интересува доста по-малко от непознатото мнение, включително и какво мислят хората за нейните провокативни тоалети. Затова и постоянно, когато желае да разгласява нещо, го прави, без да се тормози дали някой няма още веднъж да я определи като отчаяна за внимание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР